Hotel Orizont Predeal lansează noi oferte speciale

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont , anunţă lansarea mai multor pachete de servicii turistice care vin în avantajul oaspeţilor săi, la preţuri competitive.
În cadrul acestora oaspeţii vor beneficia de cazare şi alte servicii hoteliere, dar şi de gratuităţi sau discount-uri la anumite servicii disponibile în cadrul resort-ului.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să practice sporturi de iarnă sau vin la munte cu copiii.

Plătești 3 nopți și stai 4

Turiștii care doresc să-și petreacă vacanța în stațiunea Predeal la cel mai bine cotat hotel beneficiază de o ofertă pentru sejur în care se pot delecta cu toate facilităţile complexului. Oferta se referă la sejururi de patru nopți și este disponibilă sub forma “Plătești 3 nopți și stai 4”, incluzând pe lângă micul dejun şi accesul la SPA, un discount de 15% la consumaţia de la Restaurant şi Bar.

Pachetul Family

Beneficiind de servicii la cel mai înalt standard de calitate, nici familiştii nu au fost uitaţi, pentru că unul dintre pachetele nou lansate le este dedicat. Este vorba despre pachetul “Family” care garantează un discount de 50% pentru o cameră dublă în care pot sta copiii sau bona, suplimentară spaţiului de cazare ocupat de părinţi.

Pachetul Aniversarea Nunţii

Într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, doritorii îşi pot aniversa nunta având parte de un tratament special pe parcursul şederii în hotel. Indiferent dacă este prima aniversare sau nunta de aur, vă oferim o mulţime de beneficii suplimentare celor 2 nopţi incluse în pachet, precum un cocktail de întâmpinare, mic dejun, acces la centrul SPA, un tort, un vin spumant Rhein, 15% reducere în restaurantul Mioriţa şi o fotografie înrămată.

Pachetul Gourmet

Petrecând 2 nopţi în cel mai rafinat hotel de pe Valea Prahovei, într-un cadru natural privilegiat şi beneficiind de o privelişte înconjurătoare splendidă, veţi putea beneficia alegând pachetul Gourmet de mic dejun, acces la SPA şi un voucher pentru masă în valoare de 500 lei, valabil în Restaurantul Mioriţa.

Pachetul Ski Pass

Predealul este destinaţia ideală pentru a vă petrece vacanţa de iarnă la schi, cu aproximativ 7 de kilometri de pârtii omologate, deserevite de un telescaun şi trei instalaţii de teleschi, precum şi de instalaţie de nocturnă.

Fie că sunteţi începător sau avansat, adeptul freeride sau pasionat de adrenalină, alegând acest pachet de 2 nopţi cu mic dejun inclus veţi avea parte de 15% reducere la fiecare zi de Ski Pass cumpărat şi de transport inclus către pârtie şi înapoi, cu ajutorul unui Shuttle Ski Bus. În aceeaşi măsura însă, veţi savura şi gustările calde oferite zilnic între orele 16:00 şi 17:30 în Restaurantul Mioriţa, iar accesul la piscină, jacuzii şi saună vă introduc într-o altă dimensiune a relaxării si desfătării după o zi plină pe pârtie.

Pachetul Romantic

Romanticii incurabili caută mereu locuri deosebite pentru a îşi surpinde partenerul, iar tocmai din dorinţa de a uşura această alegere am creat pentru Dumneavoastră un pachet cu 2 nopţi de cazare în apartamentul unuia din cele mai inedite şi luxoase hoteluri de pe Valea Prahovei, incluzând mic dejun.

În timp ce savuraţi cocktailul de întâmpinare pregătit cu cea mai mare atenţie de către angajaţii noştri, vă puteţi delecta ascultând muzică de calitate în unul din barurile noastre.

Accesul la centrul SPA inclus în pachet vă garantează o evadare într-o lume a relaxării și a răsfațului alături de persoana iubită.

Aceste beneficii sunt completate de către un coş cu fructe în cameră, o sticlă de vin roşu şi un aranjament realizat din petale de trandafiri.

Pentru că nimic nu este mai romantic decât o cină servită alături de persoana iubită, asezonată cu muzică bună la lumina lumânărilor, oferta include şi o cină romantică în Restaurantul Orizont.

Pachetul La mulţi ani de ziua ta

Pentru ca fiecare oaspete al Hotel Orizont să simtă cât de important este, hotelul a pregătit un pachet special pentru sărbătorirea momentului zilei de naştere sau de nume. Oaspeților li se vor oferi 2 nopţi de cazare în apartament, mic dejun, acces la centrul SPA, 1 sticlă de vin spumant Rhein, 1 tort pentru două persoane, 1 buchet de flori şi 10% discount la consumaţiile din Restaurantul Orizont şi Lobby Bar.

Pachet SPA Revigorează-ţi mintea şi trupul

Cu o piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zona dedicată saunei cu o saună umedă cu aromoterapie, saună uscată şi saună cu infraroşu, alaturi de multă, multă gheaţă, aici veţi descoperi o oază de linişte pentru un plus de energie pentru o zi de răsfăţ!

Pachetul include 3 nopţi de cazare în cămeră dublă standard, mic dejun, acces la centrul SPA, 3 ore de masaj/sejur/cameră, diverse proceduri de cosmetică şi 10% discount la consumaţia de la restaurant şi bar.

Pentru mai multe informații vizitați: www.hotelorizont.ro.