Relaxare De Rusalii La Munte!

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, pregătește un pachet unic pe Valea Prahovei , în cadrul căruia vă puteți bucura de un program de entertainment de calitate, alături de familie.

Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii. Surpriza pe care Hotel Orizont a pregătit-o părinților special pentru Rusalii este că vor beneficia de loc de joacă supravegheat pentru cei mici alături de un bal mascat cu premiu surpriză pentru cel mai frumos costum.

Cina barbeque cu program folcloric tradițional și dansuri populare de pe terasa Restaurantului Miorița în data de 19 iunie îi va încănta pe oaspeții care vor alege pachetul special creat cu această ocazie. Acest pachet include pe lângă cele 3 nopți de cazare și mic dejun, acces la saună (3 tipuri), jacuzzi, sală de fitness, precum și acces la piscina interioară încălzită și acces nelimitat la internet Wi-Fi. În plus, puteți accepta provocarea de a evada din camera misterelor, cu 15% reducere. Escape Room este un joc real de evadare denumit și escape game care vă oferă o experiență de neuitat: sunteți încuiat în cameră împreună cu grupul Dumneavoastră de 2 până la 6 participanți și aveți un timp limită pentru a găsi cheia și a evada din cameră. Veți reuși numai împreună, iar imaginația va trebui exploatată la maxim!

Alături de preparatele gustoase, atent alese de maeștrii bucătari ai Hotelului Orizont, programele artistice vor crea atmosfera de sărbătoare, pentru a retrăi momente unice cum numai în inima Transilvaniei puteți regăsi. Preparatele delicioase realizate “ca la mama acasă”, într-o simfonie a gusturilor tradiționale românești, vă vor încânta simțurile în seara din 19 iunie, exact de Rusalii, în cadrul uneia dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare petreceri cu specific românesc desfășurate pe Valea Prahovei, având totodată toate atuurile unui eveniment foarte reușit.

Pentru rezervarea acestui pachet, solicitările Dumneavoastră le puteți adresa fie la telefon 0268.455.150, fie pe adresa de e-mail [email protected].