Descoperă România: Băile Herculane Un Tărâm Plin De Istorie

Ultimii ani au adus in prim plan o serie de modernizari si renovari in cele mai cunoscute statiuni de tratamente balneare, incat Baile Herculane din judetul Cars Severin a ajuns sa atraga din ce in ce mai multi turisti romani, dar si straini, care se bucura de obiective turistice si zone de relaxare uimitoare. Lucrarile de renovare si modernizare au adus o multime de antreprenori dornici de a le oferi turistilor si clientilor cele mai multe cazari si zone de agrement, printre care si compelxul turistic Sara’s Sons ce ofera servicii excelente de cazare la cele mai minime costuri.

Cunoscuta ca un monument al patrimoniului Romaniei, Baile Herculane simbolizeaza puterea, echilibrul spiritual si forta fizica al unuia dintre cei mai mari si cunoscuti imparati romani, Hercule. De secole, statiunea ofera o multime de tratamente cu ajutorul apelor termale, ce vindeca unele dintre cele mai cunoscute simptome de raceala, infectii, probleme respiratorii sau alergii ale pielii.

Complexul turistic Sara’s Sons – farmecul dintre trecut si prezent

Desi se imbina o multime de elemente ale istoriei si civilizatiei de sute de ani, complexul turistic Sara’s Sons a devenit unul dintre principalii aliati ai farmecului natural, deoarece ofera unele dintre cele mai multe optiuni de cazare, tratamente si recuperari pentru cei mici, mari si seniori. Ofertele actualizate pentru cantonamente, pentru zilele pascale sau pentru cei aflati in recuperare medicala sunt cele mai sigure, pline de confort si peisaje ce taie respiratia oricui.

Cazarile in regim de camere single, double sau triple, si, implicit cazari in apartamente pentru familii sunt atuurile complexului, care, aparte de curatenia si personalul prietenos, dezvaluie si unele dintre cele mai mici preturi, mai ales pentru sejururi de 3+1 sau 5+1 zile. Atat tinerii, cat si adultii se pot bucura de cateva zile de cazare, servicii ireprosabile reusind sa mai stea inca o zi in plus, fara a achita un cost suplimentar.

Rezervarile facute online cu siguranta cresc increderea de a indeplini cerintele in materie de mancare gatita, ingrijire camere, planuri de tratament si recuperari cu ajutorul apei termale regasite in statiunea Baile Herculane, incat fiecare sa ajunga cel putin o data pe an in aceste statiuni.

Cabinet modern de cardiologie in cadrul complexului Sara’s Sons

Turistii, pacientii si seniorii care se cunosc bolnavi de inima si necesita ingrijiri suplimentare pe durata recuperarii pot sa stea linistiti, deoarece sanatatea lor poate fi monitorizata cu ajutorul celor mai eficiente aparate si echipamente cardiace, regasite in cadrul cabinetului modern de cargiologie Sara’s Sons. Implicit, consultatiile sunt decontata prin Casa de Asigurari de Sanatate, in limita locurilor disponibile, iar pacientii cu afectiuni cardiace pot beneficia de teste gratuite.

Programarile pentru testele cardiologice se realizeaza in momentul rezervarii cazarii sau in momentul in care clientul solicita acest lucru, avand un plus de siguranta oferit de medicii cardiologi, care pot efectua electrocardiograme, Holter EKG – monitorizarea activitatii inimii, Holter TA – evaluarea severitatii hipertensiunii, pulsoximetrie – masurarea pulsului si a gradului de oxigen a pacientului sau ecocardiografie, teste recunoscute pentru acuratetea lor.

Cu alte cuvinte, o cazare Baile Herculare in cadrul complexului turistic Sara’s Sons nu devine doar o simpla vizita, ci devine un pachet complet de ingrijire, atentie, implicare si cazare, impreuna cu serviciile ireprosabile de informatii si asistenta, pentru care clientii achita costuri minime. De aceea, cine nu a reusit sa ajunga pe meleagurile lui Hercule trebuie sa ia in vedere aceasta statiune plina de istorie si mister, acolo unde se imbina echilibrul perfect dintre spiritualitate, minte si trup, pentru un ritm de viata sanatos.