Hotelul Orizont Din Predeal Lansează Oferta Corporate Christmas Party

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunță o ofertă unică pe Valea Prahovei, dedicată companiilor ce își doresc o petrecere inedită de Crăciun pentru angajați.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru business sau pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Surpriza pe care Hotel Orizont Predeal a pregătit-o companiilor care aleg să beneficieze de răsfățul total în cadrul unei petreceri de neuitat, într-un sejur în care să aibă tot confortul necesar este un mix de relaxare și energizare, toate elementele definitorii unei petreceri de Crăciun fiind mai la îndemână ca niciodată, datorită pachetului complet de servicii creat cu această ocazie de gazdele evenimentului Dumneavoastră.

Cazarea oaspeților se va face în camere Duble Standard, micul dejun de tip bufet suedez este inclus, iar petrecerea specială va include un meniu de tip finger food de tip bufet, 6 ore în care va fi disponibil un bufet de băuturi ce va include soft drinks și băuturi alcoolice și un entertainment live de calitate cu DJ, alături de un repertoriu muzical extrem de variat.

Accesul la centrul SPA, internetul Wi-Fi nelimitat disponibil în tot hotelul și parcarea supravegheată sunt oferite gratuit în cadrul acestui pachet complet de servicii.

Tarifele pentru oragnizarea unei astfel de petreceri, până la data de 20 decembrie, sunt de 78 Euro/noapte/persoană în cazul în care grupul este format din 25-50 de persoane sau 71 Euro/noapte/persoană în cazul în care grupul va avea 50-100 de persoane în componența sa. Oferta poate fi adaptată în funcție de cerințele Dumneavoastră.

Muzica bună şi decorul de Crăciun fac şi ele parte din reuşita unei petreceri de Crăciun organizate la Hotelul Orizont, acest eveniment fiind unul dintre acele momente în care vă puteți încărca bateriile după un an plin, alături de colegi.

Hotelul Orizont din Predeal are reţeta perfectă pentru cea mai reuşită Petrecere de Crăciun pentru companii! Indiferent dacă sunt 25 de participanţi sau 100, se poate organiza un meniu şi un program special, fascinant.

Petrecerile firmei Dumneavoastră vor beneficia de toată atenția cuvenită din partea personalului resort-ului de 4 stele și astfel pot deveni resursele de creare ale unei atmosfere destinse și plăcute între colegi.

Petrecerea este completată cu momente de relaxare, pentru că într-un cadru ideal, liniștit, departe de agitația urbană, Orizont SPA vă oferă nou concept în care să combinați relaxarea cu un regim de sănătate propus de specialiștii noștri, adaptat la cerințele fiecăruia.

La centrul SPA al hotelului vă puteți delecta cu o piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zona dedicată saunei cu o saună umedă cu aromoterapie, saună uscată şi saună cu infraroşu, alaturi de multă, multă gheaţă și acolo veţi descoperi o oază de linişte pentru un plus de energie în timpul unei zile de răsfăţ!

Renovat complet, hotelul a devenit locaţia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziţia turiştilor.

Pentru mai multe detalii sunați oricând la numărul de telefon 0268.455.150 sau trimiteți e-mail la adresa [email protected].