Pentru Un Plai Cu Flori Și Sărbătoare În România, Vino În Inima Bucovinei

Bucovina dulce rasfatata de traditiile care inca mai persista aici este una dintre cele trei provincii istorice ale Romaniei noastre, loc de minune si de povesti nemuritoare cu eroi din vremuri trecute, care ne mai incanta si azi amintirile. Asadar, orice om cu suflet hoinar, care doreste sa strabata tara in lung si in lat cel putin o singura data in viata, ar face bine sa vina in Bucovina, acest plai cu flori si sarbatoare ce incanta de fiecare data cu peisaje verzi si cu locuri parca scoase din cartile de basme vechi romanesti. Cel mai ales loc in care romanul poate sa se simta ca la el acasa este in Inima Bucovinei, o pensiune de 4 margarete, aflata in Frasin, in judetul Suceava.

Rusticul si modernul se imbina armonios in Inima Bucovinei

Pensiunea aceasta cu dor de frumos si de traditional este foarte aproape de padurea cea mare si deasa, care inspira la poveste, la colindat in nestire si la relaxare. Amplasarea locului de cazare la propriu in Inima Bucovinei, este special conceput pentru toti romanii pasionati de cultura si de mostenirea stramoseasca, dar si pentru turistii din toate colturile lumii. Nici nu mai este de mirare cum o multime de straini se simt atrasi sa vina in acest colt de rai, avand in vedere placerile vizuale sau gustative care sunt laudate la fiecare pas in toata Romania.

Ceea ce impresioneaza si mai mult la pensiunea turistica Inima Bucovinei este reprezentat de fauna si flora bogata de jur imprejurul cazarii care este atat de populara printre romani si englezi deopotriva. Dar nu doar partea de traditie si de rustic este ceea ce impresioneaza oaspetii de fiecare data la Inima Bucovinei, ci si felul in care acestea se imbina cu modernul. Oamenii si zona in sine fac din acest loc de cazare o alegere foarte inspirata pentru toti cei ce doresc sa se delecteze cu privelisti minunate si cu mancaruri alese specific bucovinene.

Obiective cu dor si drag in vecinatatea pensiunii Inima Bucovinei

Alegand poposirea in Inima Bucovinei, turistii pot ajunge foarte simplu si de indata in locatiile cele mai cunoscute si mai admirate din toata aceasta regiune a tarii. Fiind situata in Frasin, pensiunea asigura deschiderea catre acele obiective turistice din Bucovina care merita intr-adevar admirate si vizitate. Asa se face ca intr-o zi cu soare poti ajunge cu masina la manastirile cele mai populare si cu traditie din zona: Voronet, Putna, Moldovita, Sucevita si Manastirea Humorului.

Nu numai cei piosi si pelerinii din tara se pot bucura de invecinarea cu atatea atractii turistice din Bucovina, ci si cei care isi doresc activitati de relaxare si de vizitare a obiectivelor istorice din Bucovina. Astfel, Cetatea de Scaun a Sucevei, localitatea Marginea care se mandreste in permanenta cu olaritul si alte mestesuguri, dar si Salina de la Cacica sau muntii bucovinesti ce pastreaza cu sfintenie si ca punct de reper Pietrele Doamnei sau Defileul Bistritei sunt minunatiile cu care se mandreste Bucovina – plai cu flori.

De asemenea, nici un calator care trece prin Inima Bucovinei nu ar trebui sa evite a incerca experiente unice populare din Bucovina si specifice doar acestei zone cu un folclor puternic. Echitatia, parapantismul, drumetiile montane pe cele mai batute carari ale muntilor Calimani, Rarau, Suhard sau Bargau, dar si relaxarea in Gura Humorului, in parcul Arinis, fac din Bucovina un fel de plai mioritic inspirat si plin de traditii nemuritoare.

Pe aceasta cale, pensiunea de poveste Inima Bucovinei ofera pe site-ul de prezentare inimabucovinei.ro pachete de cazare si alte indicatii gratuite ce pot face din vizita in Bucovina o adevarata placere si o incantare pentru suflet.