Oferte pentru lunile Februarie și Martie 2015 la Complex IAKI, Mamaia

Special realizat pentru cuplurile ce doresc sa petreaca cateva zile la malul marii, pachetul “Black Tie Valentine’s Day Ball” ofera cadrul perfect pentru un rasfat de 5 stele.

Alegand pachetul “Black Tie Valentine’s Day Ball”, valabil pe tot parcursul lunii Februarie, oaspetii IAKI se pot bucura de magica priveliste a marii intr-una din camerele elegante si spatioase ale hotelului.

Pachetul cuprinde: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus, cina speciala cu program artistic LIVE (in data de 14 Februarie 2015), early check-in si late check-out, welcome package (vin spumant si ciocolata in camera), mic dejun servit in camera (in data de 14 Februarie), acces si tratamente IAKI Spa si numeroase surprize.

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 790 Lei/2 persoane.

Dupa luna Indragostitilor, doamnele si domnisoarele sunt rasfatatele primei luni a primaverii. In acest sens, IAKI a creat un pachet special pentru ele, valabil pe tot parcursul lunii Martie.
Acesta include: 2 nopti de cazare cu mic dejun, 1 cina speciala, early check-in si late check-out, reduceri in cadrul restaurantului a la carte, acces IAKI Spa si tratamente Spa pentru doamne. In plus, in data de 7.03.2015, IAKI organizeaza diverse ateliere si activitati de frumusete si stil pentru doamne si domnisoare.

Tariful acestui pachet este de 899 Lei / 2 persoane.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro , veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Complexul IAKI le-a pregatit in aceasta perioada. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.