Oferte Noi Pentru Cupluri În Luna Februarie La Hotel IAKI, Mamaia

Special realizat pentru cuplurile ce doresc sa petreaca cateva zile la malul marii, pachetul “Valentine’s Day” ofera cadrul perfect pentru un rasfat de 4 stele.

Alegand pachetul “Valentine’s Day la hotel IAKI”, valabil pe tot parcursul lunii februarie 2016, oaspetii IAKI se pot bucura de magica priveliste a marii intr-una din camerele elegante si spatioase ale hotelului.

Pachetul cuprinde: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus in luna februarie, cina speciala cu program artistic LIVE (in data de 13 Februarie 2016), early check-in si late check-out, welcome package (vin spumant si ciocolata in camera), acces si terapii IAKI Spa pentru doamne si domni (tratament facial Yon-Ka Intermezzo si masaj relaxare cuplu de 40 de minute), 20% reducere la tratamente si terapii IAKI Spa care nu sunt incluse in pachet, precum si 20% reducere la preparatele din meniul restaurantului a la carte.

Optional, micul dejun poate fi servit in camera in data de 13 Februarie 2016, contra cost.

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 820 Lei / 2 persoane / pachet.

Pentru cei care doresc un plus de relaxare pot alege pachetul “Valentine’s Day Premium” la pretul de 1200 de lei pentru 2 persoane, pachet care include urmatoarele terapii spa: ritual Voyage Harmonie, tratament Yon-Ka Escale Beaute pentru doamne si Yon-Ka Men Express pentru domni.

Pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 11 ianuarie 2016, se ofera un discount de 20%.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro, puteti vizualiza pachetele tentante pe care Complexul IAKI le-a pregatit in aceasta perioada. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.