Ofertă Hotel IAKI Luna Martie 2015

Luna Martie este plina de suprize placute si cadouri pentru doamne si domnisoare iar Complexul IAKI ofera posibilitatea daruirii celor mai frumoase si inspirate cadouri.

Domnii care doresc sa ofere un dar deosebit femeii importante din viata lor pot opta pentru un sejur de vis la malul marii.

Astfel, pentru aceasta perioada IAKI a lansat pachetul “One of a kind”, ce include: 2 nopti de cazare cu mic dejun, 1 cina speciala, early check-in si late check-out, acces si si terapii Spa precum: 1 tratament facial si masajul scalpului, servicii de manichiura-pedichiura sau spalat si aranjat, precum reduceri speciale pentru serviciile Centrului IAKI Spa si restaurantul a la carte “Coriolis”.

Tariful pachetului este 899 lei / 2 persoane / pachet.

In data de 7 Martie 2015, IAKI le invita pe toate doamnele si domnisoarele sa ia parte la atelierele de creatie, vestimentatie si stil organizate in cdrul locatiei. Petrecerea se continua in cadrul serii, cu incepere de la ora 19.00, invitatii beneficiind de Welcome Cocktail, meniu special, entertainment cu muzica LIVE, Dj si momente de dansuri.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro sunt incarcate ofertele special pe care IAKI le-a pregatit in aceasta perioada, pentru clientii sai.