În 2016 Obiectivele Companiilor Se Mută Pe Litoral!

In noul sezon 2016 Complex Melodia 4* continua dezvoltarea serviciilor specializate pentru segmentul business/corporate prin introducerea unor servicii si oferte complete si atragatoare adresate companiilor, agentiilor de turism business, firmelor de training, team building si evenimente.

Mai mult decat un hotel de 4*, Complex Melodia este un concept turistic, de leisure si ambianta, care in contextul dezvoltarii pietei turismului de business a infiintat, inca de anul trecut, un departament specializat pe acest segment, oferind o paleta larga de servicii:

-cazare: in 109 camere cu un design deosebit

-restaurant, terasa, disco pool bar

-centrul de conferinte Melodia Events , dotat cu 3 sali ultramoderne si o capacitate de 470 de locuri

-piscina exterioara de mari dimensiuni

-activitati de team building: sailing; yachting; parasutism, echitatie; activitati pe plaja; petreceri tematice

Cu o politica de servicii foarte bine structurata si competitiva, o strategie de comunicare si promovare atent conceputa, targetata si comunicata, dar si datorita standardelor inalte ale serviciilor oferite, noul segment business/corporate a contribuit considerabil la cifra de afaceri a hotelului in sezonul 2015. Portofoliul clientilor este astfel completat de nume/companii foarte importante pe piata din Romania si strainatate, feedbackul oferit de acesti clienti fiind foarte bun, iar cererea pe acest segment in continua crestere.

Pentru segmentul corporate, Complex Melodia 4* demareaza in aceasta luna o campanie de comunicare a serviciilor business, care include promovarea unei oferte complete si atragatoare destinate organizarii evenimentelor corporate pe litoral (62 euro/pers/2 zile/pensiune completa/servicii conferinta). De asemenea, in aceasta perioada a luat startul si o campanie indoor de promovare a acestor pachete, in cateva dintre principalele cladiri de birouri din Bucuresti, unde targetul vizat va descoperi o oferta cu adevarat atractiva pentru evenimentele corporate pe litoral, si suntem siguri ca soarele si briza marii vor contribui la atingerea obiectivelor stabilite. Aceste activitati de promovare vor fi completate si de alte actiuni, evenimente speciale, campanii online si offline.