Conacul Boieresc vă invită la petrecerea de Revelion 2015!

Castelul Bran este un monument istoric si arhitectonic, un obiectiv turistic, locul care a dat nastere legendei contelui Dracula. Culoarul Bran-Rucar este unul dintre cele mai importante drumuri turistice care leaga zona centrala si sudica a Romaniei.

In momentul in care vizitati aceasta zona minunata, cu aer curat si parca neatinsa de mana omului, trebuie sa profitati de o vizita la Conacul Boieresc.

Conacul Boieresc se afla la margine de padure, intr-unul dintre satele rasfirate ale Branului, Simon. Aer proaspat, ospitalitate, servicii de calitate, relaxare, bucate delicioase, peisaje superbe… toate acestea va vor lasa fara cuvinte si va vor imbia la o a doua vizita. Fie pentru o zi festiva sau numai pentru relaxare, conacul va sta la dispozitie, mereu cu aceeasi ospitalitate.

De Craciun si Revelion, va puteti bucura de cea mai buna primire la Conacul Boieresc. Dispune de 12 camere cu pat dublu si baie proprie, mobilate cu bun gust, oferind o nota de eleganta aparte. Indiferent de preferintele fiecarei persoane, acest loc se pliaza perfect oricaror gusturi. Diferite culori, nuante care te imbie la voie buna.

Revelionul este o seara speciala, seara care marcheaza trecerea dintre ani si, de regula, trebuie sa fie petrecuta in sanul familiei sau a prietenilor dragi. Conacul Boieresc pune la dispozitie o gama foarte variata de servicii, potrivite celor mai rafinate gusturi, indiferent de varsta sau preferinte. Pe langa design-ul foarte bine gandit pentru fiecare camera, Conacul Boieresc pune la dispozitie un adevarat ritual traditional care nu trebuie sa fie ratat. Restaurantul pensiunii dispune de 40 de locuri si este locul care are rolul de a incita simturile si papilele gustative.

Conacul Boieresc va invita sa petreceti trecerea dintre ani intr-un ambient rustic si medieval, cu un meniu traditional si cu o muzica pe cinste. Cu un decor specific romanesc, aflat intr-o zona deosebit de frumoasa, acest conac va ofera posibilitatea petrecerii unei seri linistite, a unei aniversari de neuitat in preajma unor oameni ospitalieri, minunati, plini de energie si voie buna. Gustarile traditionale romanesti imbie spre placere, fiind adevarate provocari culinare. In functie de preferintele fiecarui client, Conacul Boieresc pune la dispozitie tot felul de gustari delicioase, rafinate.

Detine de asemenea o sala de conferinte unde se pot discuta in tihna afaceri, profitand in acelasi timp si de confort, aer curat si proaspat, peisaje minunate si bucate traditionale romanesti.

Cadru linistit, oameni buni si frumosi, atmosfera calda si primitoare, bucate delicioase si rafinate, peisaj de vis… Conacul Boieresc este oaza de liniste de care trebuie sa aveti parte ori de cate ori simtiti nevoia de liniste si relaxare. Acest loc ofera ambientul perfect pentru o stare de bine, imbiind vizitatorii la o suava trandavie, pentru o zi, pentru doua, pentru un weekend sau pentru o saptamana.