10 Motive În Plus Să Vii La IAKI Vara Aceasta

„10 Motive in plus sa vii la IAKI vara aceasta” este „deviza” sub care Hotel IAKI din Mamaia lanseaza o serie de programe speciale pentru oaspetii hotelului.

Continuand traditia anilor trecuti, IAKI organizeaza evenimente de socializare, seri tematice : „Black & White Night”, „Formal Tea Party”, „Scotch & Chocolate Night”, „Ice Cream social”, seara si dejun tailandez, Live Cooking show-uri etc. In cadrul acestor evenimente, oaspetii vor lua parte la un program muzical artistic deosebit, se vor bucura de cocktail-uri delicioase si gustari oferite de IAKI si partenerii sai si vor asista la momente de divertiment specifice temei evenimentului.

Intr-un cadru elegant si plin de rafinament, sunt organizate si evenimente cultural-educative organizate de designeri tineri (Sophia Goldie) sau cu experienta (Laurent Tourette).

In toata aceasta perioada, programul oferit oaspetilor mai mici este unul foarte bogat printre activitatile pregatite pentru ei numarandu-se: petreceri pentru copii, piese de teatru, ateliere de creatie, spectacole interactive cu marionete, magie comica, animatie cu clovn, printese si pirati, baloane modelabile, ateliere de pictura si indemanare, face painting si show-uri de baloane cu sapun.

In fiecare zi, in timpul dejunului oaspetii se pot relaxa intr-o atmosfera linistita, un pianist mentinand starea de buna dispozitie.

La piscina exterioara sau pe plaja, sub indrumarea instructorilor profesionisti, doamnele se pot mentine in forma cu ore de aquagym si zumba. Pe baza unei programari prealabile se pot organiza lectii de inot pentru copii si adulti, sau pot fi oferite servicii de masaj.

Hotel IAKI va invita sa va bucurati de clipe de relaxare si o atenta ingrijire corporala, prin Pachete SPECIALE din cadrul Spa Center si va asteapta cu noi combinatii inedite de servicii in cadrul Salonului de Infrumusetare. Incepand cu luna iunie sunt disponibile terapii cu produse YONKA la Spa, iar din data de 17 iulie in premiera vor fi disponibile terapii cu IYASHI DOME – UNIC in Constanta.

De asemenea, va veti putea bucura de frumusetile litoralului romanesc, prin excursiile optionale propuse de IAKI si evenimentele organizate de Primaria Constanta pe litoral.

Echipa Hotelului IAKI este nerabdatoare sa intampine cat mai multi oaspeti in acest sezon estival si sa le pregateasca acestora noi surprize.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte, concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambinata de 4 stele internationale, la tarife avantajoase, IAKI va invita sa vizitati site-ul www.iaki.ro.