Oferte Speciale La IAKI Spa

IAKI Spa Mamaia va invita intr-o calatorie a frumusetii, relaxarii si wellness-ului.

IAKI Spa, singurul centru complet de relaxare si intretinere din Constanta, dedicat restabilirii frumusetii si echilibrului propune oaspetilor sai terapii revolutionare, ritualuri senzoriale si tratamente de ultima generatie intr-o atmosfera intima si fascinanta generata de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuza si muzica inspirationala.

Yon-Ka Paris este o gama completa de produse faciale, corporale care contin uleiuri esentiale si extracte din plante, acizi de fructe si elemente marine.

Create în Franta de catre laboratoarele MULTALER, pionierii aromoterapiei si ai fitoterapiei in cosmetica, aceste tratamente aduc pielii principiile active din plante si energia vitalizanta si reechilibranta a uleiurilor esentiale si a aromelor lor subtile.

Doar in luna octombrie, clientii IAKI Spa vor beneficia de un epilat gratuit la alegere la achizitionarea unui tratament facial Yon-Ka Le Grand Classique.

Tratament de referinta, Le Grand Classique este compus din cinci pasi exclusivi tratamentelor Yon-Ka, pentru a obtine o curatare blanda in profunzime. Se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

IYASHI DOME , un concept care are la baza razele infrarosii lungi de origine organica reprezentand modul ce mai eficient si satisfacator de a optimiza si a echilibra starea de bine a organismului. Iyashi Dome foloseste o tehnologie revolutionara ce face posibila PURIFICAREA, REGENERAREA SI SLABIREA prin echilibrarea organismului din interior.

Inspirata de o forma traditionala de detoxifiere din Japonia – Suna Ryoho, o sedinta Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiratie abundenta, echivalenta parcurgerii distantei de 20 de km insa fara efecte secundare nedorite: producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului. In timpul unei sedinte, corpul va elimina pana la 1200 ml de apa. Aceasta transpiratie este atat de profunda, incat va elimina si metalele grele din organism.

OFERTA SPECIALA 3+1: La achizitionarea a trei sedinte Iyashi Dôme, beneficiati de o sedinta extra GRATUITA.

Doar in luna octombrie, clientii IAKI Spa vor beneficia de un masaj de relaxare gratuit la achizitionarea unei sedinte Iyashi Dome.

Pentru prezentarea ultimelor noutati si oferte speciale , IAKI a lansat oficial website-ul IAKI Spa, ce poate fi accesat la adresa: www.iakispa.ro. Toate informatiile de pe site sunt prezentate in limba romana, cat si in limba engleza.

Contact IAKI Spa
E-mail. [email protected]
Tel. 0241 831192
www.iakispa.ro