Eveniment De Prezentare Terapii IAKI Spa 2015

IAKI Spa Mamaia vă invită într-o călătorie a frumuseții, relaxării și wellness-ului.

Joi, 17 septembrie 2015 de la ora 18.00, IAKI Spa organizeaza un eveniment de prezentare si demonstratii ale tratamentelor cosmetice cu produse Yon-Ka Paris si terapiilor cu aparatul japonez Iyashi Dome .

IAKI Spa, singurul centru complet de relaxare si intretinere din Constanta, dedicat restabilirii frumusetii si echilibrului propune oaspetilor sai terapii revolutionare, ritualuri senzoriale si tratamente de ultima generatie intr-o atmosfera intima si fascinanta generata de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuza si muzica inspirationala.

Yon-Ka Paris este o gama completa de produse faciale, corporale care contin uleiuri esentiale si extracte din plante, acizi de fructe si elemente marine.

Create în Franta de catre laboratoarele MULTALER, pionierii aromoterapiei si ai fitoterapiei in cosmetica, aceste tratamente aduc pielii principiile active din plante si energia vitalizanta si reechilibranta a uleiurilor esentiale si a aromelor lor subtile.

Doar in luna septembrie, clientii IAKI Spa pot beneficia de 20% reducere pentru tratamentele Yon-Ka Paris la achizitionarea unei sedinte Iyashi Dome.

IYASHI DOME, un concept care are la baza razele infrarosii lungi de origine organica reprezentand modul ce mai eficient si satisfacator de a optimiza si a echilibra starea de bine a organismului. Iyashi Dome foloseste o tehnologie revolutionara ce face posibila PURIFICAREA, REGENERAREA SI SLABIREA prin echilibrarea organismului din interior.

Inspirata de o forma traditionala de detoxifiere din Japonia – Suna Ryoho, o sedinta Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiratie abundenta, echivalenta parcurgerii distantei de 20 de km insa fara efecte secundare nedorite: producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului. In timpul unei sedinte, corpul va elimina pana la 1200 ml de apa. Aceasta transpiratie este atat de profunda, incat va elimina si metalele grele din organism.

OFERTA SPECIALA 3+1: La achizitionarea a trei sedinte Iyashi Dôme, beneficiati de o sedinta extra GRATUITA.

Contact: [email protected], 0241 831 192