„Ciao, Bella!”, Un Spectacol–Eveniment La Teatru La Cinema

Miercuri 30 martie 2016, ora 19.00, la Cinema City din Mega Mall, București se va juca sub egida „Teatru la Cinema”, într-o reprezentaţie unică, spectacolul de teatru „Ciao, Bella!”.

“Este un spectacol-eveniment care se va juca o singură dată în această a doua stagiune, la Teatrul la Cinema. Iubitorii spectacolelor de comedie au ocazia să întâlnească trei mari actriţe, Ioana Flora , Clara Flores şi Cătălina Mustaţă, într-un spectacol care le va dezvălui sensibilitatea universului feminin din trei perspective diferite. Regia poartă semnătura Antoanetei Zaharia”, a precizat Mihai Penişoară, director general la Teatru la Cinema.

Trei actriţe excepţionale, într-un spectacol de calitate, viu, alert, sensibil şi plin de umor, vă vor vorbi direct, vor coborî printre scaune, vă vor incinge spiritele şi palmele.

Rezervările pot fi făcute la 0310051620 si pe www.teatrulacinema.ro. Biletele sunt puse în vânzare şi la partenerii „Teatru la Cinema”: www.iabilet.ro şi www.ticketnet.ro. Preţul biletului este 39,5 lei.

„Teatru la Cinema” este un proiect cultural integrat care oferă publicului larg spectacole de teatru în spaţiul neconvenţional al sălilor de cinema.

Spectacolele „Teatru la Cinema” au loc în fiecare weekend în cinematografele Cinema City din Afi Palace Cotroceni, Mega Mall şi Sun Plaza. Începând din luna aprilie, „Teatru la Cinema” va pune în scenă spectacole de teatru şi în cinematograful Cine Grand din Auchan Titan.