Unde te vei caza din 2018 in Vama Veche?

Statiunea Vama Veche a crescut in cativa ani cat alte statiuni de pe litoralul romanesc in zeci de ani. Ofertele turistice devin mai bogate insa nu neaparat mai de calitate. Casa la Nea’ Petrică reuseste sa ofere si calitate dar si preturi foarte avantajoase.

Anul 2018 va fi interesant pentru turismul romanesc deoarece interesul turistilor pentru destinatii precum Bulgaria scade iar increderea in agentiile de turism e la un nivel mai mic fata de anii precedenti. Turismul de week-end avand ca destinatie litoralul romanesc contribuie si el serios la numarul de turisti veniti la distractie in Vama Veche.

Asadar este bine sa afli din timp unde te poti gasi cazare ieftina in Vama Veche (dar foarte buna) si sa alegi din ofertele de inceput de an pentru 2018.

Vama Veche este o stațiune turistică ce aparține administrativ de comuna Limanu din județul Constanța, regiunea Dobrogea, România, la mai puțin de un kilometru de granița cu Bulgaria. Localitatea a fost întemeiată în anul 1811 de găgăuzi, în limba cărora se numește Yilanlîk – „șerpăria”.

Casa la Nea’ Petrică oferă cazare și relaxare în Vama Veche de peste două decenii. Așadar pentru o experiență originală esti așteptat în condiții de cazare excepționale.