Seară Grecească Pe 22 August La Hotelul Orizont Din Predeal

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunță un eveniment special și totodată unic pe Valea Prahovei, o seară cu tematică grecească.

Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Aerul răcoros și curat de munte în exterior, muzica grecească și mirosul îmbietor al preparatelor grecești în interior, alături de elementele decorative de un albastru puternic vă fac să vă întrebați unde vă aflați. Să fie Atena sau…Predeal? Odată ce veți intra în Restaurantul Orizont, vă veți convinge că vă aflați pe meleaguri elene. Tablourile, steagurile, decorațiunile rustice grecești, mirodeniile parfumate și obiectele decorative nu dezmint sentimentul Dumneavoastră și vă îndeamnă să ocupați o masă.

Pentru că bucătăria grecească este o experiență culinară recunoscută în întreaga lume și pentru că gazdele acestui eveniment doresc să ofere experiențe inedite oaspeților săi, au pregătit pentru data de 22 august Seara Grecească, începând cu ora 21.

Meniul este doar începutul acestei minunate experiențe culinare. Atmosfera, decorul și muzica tradițională vă vor încânta atunci când întâlniți adevărata artă culinară grecească în diferitele sale forme delicioase.

Restaurantul Orizont vă așteaptă cu multe decorațiuni specifice și o atmosferă relaxantă, iar toți cei care vor trece pragul acestuia se vor răsfăța cu o mulțime de arome unice grecești. Bucătăria de înaltă clasă, servirea deosebită şi nu în ultimul rând muzică bună vor fi reţeta ideală pentru un eveniment de succes, în care veți întâlni adevărata artă culinară grecească în diferite forme delicioase. Această seară memorabilă va aduce Grecia mai aproape de Dumneavoastră, aceasta fiind faimoasă pentru produsele de calitate și pentru gustul uimitor al mâncărurilor.

Un meniu complex, 100% autentic grecesc, ce reprezintă un mix al gusturilor de la malul mării Egee vă așteaptă în acea seară specială în care veți simți cel mai bine faptul că Grecia are o bucătărie cu o tradiție înrădăcinată în istorie și influențată timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu și Balcani. Preferința grecilor pentru o viață îmbelșugată și dragostea pentru mâncăruri simple, bine condimentate, sunt reflectate în modul de preparare a bucatelor pregătite pentru acest eveniment. Savoarea lor deosebită este dată de către bogăția și calitatea ingredientelor.

Pentru ca vacanța de vară să fie un eveniment memorabil, atât clienții resort-ului de 4 stele cât și turiștii din Predeal sau chiar brașovenii pot lua parte la bufetul accesibil începând cu ora 21 a zilei de 22 august.

Renovat complet, hotelul a devenit locaţia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziţia turiştilor.

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont Predeal pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor.