ȘATRA – Marele Bal Mascat Țigănesc La Diesel Club

Vineri 27 Mai 2016, începând cu ora 22:00 in Diesel Club din Cluj Napoca, va avea loc „ŞATRA – Marele Bal mascat ţigănesc”!

Cel puțin o dată pe an Diesel Club își invită oaspeții să renunțe la hainele și muzica de club şi să se distreze în ritmurile unei muzici autentice țigănești la Marele Bal Mascat Țigănesc.

Invitaţii se vor costuma în ţinute specifice temei balului. Pentru cei care vor veni nepregatiţi de acasă, la intrare va fi un stand cu mustăţi, laibere(veste), năframe(baticuri) şi alte accesorii care să-i ajute să intre în atmosferă.

Localul va fi decorat în stilul unui cort dintr-o şatră, la intrare pe stradă vom atârna rufe la uscat, oalele pentru gătit şi nelipsita căruţă, iar ţigănci isteţe vor ghici în cărţi.

Oaspeţii vor primi la intrare renumitele seminţe de floarea soarelui, prăjite şi sărate.

Balul va fi onorat de Fanfara Transilvania, venită la Cluj special pentru acest eveniment.

Muzica va fi exclusiv ţigănească, în special din zona rusă, dar şi din părţile Tisei(ungurească), balcanică şi, bineînţeles, românească.

Ame Roma, Loyko, Bratsch, Kalyi Jag, Ternipe, Mahala Rai Banda şi mulţi alţii, sunt doar câteva nume renumite dintr-o excepţională selecţie pregătită pentru seara de 22 mai 2015.

Costumaţia adecvată obligatorie.