Pensiunea Anastasia și Sweet Memories ți-au pregătit cadoul pentru Valentine’s Day!

De Valentine’s Day, denumita si ziua tuturor inimilor, Pensiunea Anastasia si Sweet Memories propun tuturor celor care iubesc un pachet creat special pentru a aduce bucurie, prin toate simturile, lasand in urma un moment de neuitat: un weekend cazare in Delta Dunarii si o amintire dulce!

In tumultul vietii cotidiene, reintoarcerea la natura este complet necesara. Pensiunea Anastasia, situata in Jurilovca, asigura comfortul, relaxarea și refacerea de care avem nevoie.

Sweet Memories, prin unicitatea cadoului, adauga momentului amintiri senzoriale prin cele trei simturi: vaz, miros si gust. Mesajele scrise pe portelan reprezinta amintiri ce nu se pierd in timp, ci se sedimenteaza in minte si in suflet, aranjamentul floral adauga sinceritate mesajului, iar gustul autentic, greu de uitat, imprima amintirea in suflet.

Pachetul include 2 nopti de cazare in perioada 13-15 februarie 2015 si un cadou Sweet Memories alcatuit din doua cesti din portelan cu mesaj personalizat, un aranjament floral si un desert ambalat intr-un mod original. Costul pachetului ajunge la 350 lei.

Pentru mai multe informatii vizitati: facebook.com/SweetMemories.Gifts.