Ofertă Luna Iulie 2015 Hotel Orizont Predeal

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunță o ofertă de vară unică pe Valea Prahovei.

Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Surpriza pe care Hotel Orizont Predeal a pregătit-o oaspeților săi în această vară pentru a beneficia de răsfățul total, într-un sejur în care să aibă tot confortul necesar este un voucher de 200 lei, oferit cadou pentru orice rezervare de minim 2 nopți, efectuată pe site-ul propriu. Această ofertă este valabilă pentru sejururile din perioada 28 iunie – 31 iulie și este destinată exclusiv celor care fac rezervări pe hotelorizont.ro

Voucherele vor fi valabile până la 1 septembrie 2015 și pot fi valorificate în cadrul restaurantelor Orizont sau Miorița pentru a beneficia de un meniu rafinat şi muzică live, alături de atmosfera potrivită fiecărei ocazii cu care sunteţi oaspeţii acestor restaurante sau în cadrul Orizont SPA, oaza de liniște a celor care doresc să scape de stresul cotidian, locul unde relaxarea se îmbină în cel mai armonios mod cu energizarea, pentru a vă răsfăța cu orice tratament cosmetic dermato-facial sau dermato-corporal.

Renovat complet, hotelul a devenit locaţia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziţia turiştilor.

Pentru mai multe detalii sunați oricând la numărul de telefon 0268.455.150 sau trimiteți e-mail la adresa [email protected].

Toate tarifele afișate în sistemul de rezervări al hotelului includ mic dejun, acces la SPA (piscină, 3 tipuri de saună, jacuzzi, cameră de gheață, terasă exterioară cu șezlonguri), internet Wi-Fi gratuit în tot hotelul și parcare gratuită supravegheată video.

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont Predeal pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor.