Hotel Orizont Predeal prezintă recitalul Jazzappella de Crăciun 2014

Repertoriul ansamblului Jazzappella organizat de Crăciun 2014, în cadrul Hotelului Orizont din Predeal, va cuprinde colinde tradiţionale şi compoziţii originale, toate abordate într-o sonoritate modernă, cu armonii şi ritmuri de jazz, creând o atmosferă specială pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Cele şase voci cu un timbru deosebit, minunat armonizate, care interpretează melodii de jazz sau şlagăre pop-rock extrem de cunoscute şi îndrăgite au înfiinţat sextetul vocal mixt a cappella de jazz în Bucureşti în 2011. Trei fete şi trei băieţi -Raluca Stoica, Elena Moroşanu, Ana-Cristina Leonte, András Zoltán, Mircea Mutulescu,  Bogdan Tudor, cântă partituri din repertoriul internaţional, fără nici un acompaniament muzical, redând doar vocal sonoritatea instrumentelor. Parte dintre componenţii grupului sunt cunoscuţi publicului şi din alte proiecte muzicale, Zoltán András, de exemplu, cântând şi în formaţia Sarmalele Reci.

Vă puteţi bucura de acest recital minunat dacă rezervaţi pachetul de Crăciun conceput în urma unei atente selecţii a ideilor venite de la Dumneavoastră, beneficiind de două nopţi de cazare, respectiv 24 şi 25 decembrie, mic dejun aferent fiecărei nopţi petrecute în hotel, o cină de tip bufet suedez în data de 24 decembrie în Restaurantul Orizont şi “Pomana porcului”, urmată de cină pe 25 decembrie în Restaurantul Mioriţa.

Accesul la SPA este de asemenea inclus în pachet, iar aici veţi găsi o piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zona dedicată saunei cu o saună umedă cu aromoterapie, saună uscată şi saună cu infraroşu, alaturi de multă, multă gheaţă şi veţi descoperi o oază de linişte pentru un plus de energie pentru o zi de răsfăţ!

Copiii au la dispoziţie în fiecare zi sala Panorama pentru joacă şi distracţie. Cadouri, jucării, desene animate şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei mici! Ca în fiecare an, la ora 18:00 soseşte Moş Crăciun cu daruri pentru toţi copiii din hotel.Moşul este fericit să asculte poezii de la copii şi să împartă daruri lângă bradul de Crăciun din holul hotelului.

Vă rugăm să regăsiți pe www.hotelorizont.ro toate ofertele active în acest moment. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţ şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 interior 805 sau prin e-mail pe adresa [email protected], asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.