Hotel Orizont Predeal prezintă ofertele de Crăciun şi Revelion 2014

Hotel Orizont  anunţă lansarea pachetelor de servicii turistice pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să practice sporturi de iarnă sau vin la munte cu copiii.
Hotel Orizont Predeal vă invită să petreceţi Crăciunul şi Revelionul bucurându-vă de o experienţă unică şi o atmosferă minunată de iarnă!

Crăciun 2014

Turiștii care doresc să-și petreacă sărbătoarea Crăciunului în stațiunea Predeal la cel mai bine cotat hotel beneficiază de o ofertă pentru un sejur de două nopţi în care se pot delecta cu toate facilităţile complexului.

Sunet de colinde pe străzi, mirosul preparatelor tradiţionale şi farmecul împodobirii bradului – acestea sunt principalele atracţii cu care Hotel Orizont Predeal îşi aşteaptă oaspeţii de Crăciun.

Peisajele spectaculoase dar şi faptul că în Predeal puteţi vizita Biserica ortodoxă “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi Mănăstirea “Sf. Nicolae” întregesc ideea petrecerii unui Crăciun tradiţional într-o staţiune montană din România.

În cadrul acestui pachet conceput în urma unei atente selecţii a ideilor venite de la Dumneavoastră, puteţi beneficia de două nopţi de cazare, respectiv 24 şi 25 decembrie, mic dejun aferent fiecărei nopţi petrecute în hotel, o cină de tip bufet suedez în data de 24 decembrie în Restaurantul Orizont şi “Pomana porcului”, urmată de cină pe 25 decembrie în Restaurantul Mioriţa.

Accesul la SPA este de asemenea inclus în pachet, iar aici veţi găsi o piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zona dedicată saunei cu o saună umedă cu aromoterapie, saună uscată şi saună cu infraroşu, alaturi de multă, multă gheaţă şi veţi descoperi o oază de linişte pentru un plus de energie pentru o zi de răsfăţ!

Ambele seri speciale, petrecute în unul din restaurantele noastre, includ pe lângă preparatele culinare servite cu atenţie de ospătarii Orizont şi un program de divertisment ce se compune dintr-un program de muzică uşoară şi dans, program de muzică populară şi program de colinde.

Bucătăria de înaltă clasă, servirea deosebită şi ireproşabilă şi nu în ultimul rând muzica buna – reţeta ideală pentru un restaurant de succes – vor fi pe deplin testate şi confirmate de oaspeţii ce vor accepta invitaţia noastră de a petrece un sejur minunat în perioada sărbătorii Naşterii Domnului.

Copiii au la dispoziţie în fiecare zi sala Panorama pentru joacă şi distracţie. Cadouri, jucării, desene animate şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei mici! Ca în fiecare an, la ora 18:00 soseşte Moş Crăciun cu daruri pentru toţi copiii din hotel.Moşul este fericit să asculte poezii de la copii şi să împartă daruri lângă bradul de Crăciun din holul hotelului.

Revelion 2014

Hotel Orizont Predeal, cu ale sale 4 stele şi situarea sa la numai 200 de metri de DN1, pe drumul ce duce către cabana Trei Brazi, este locul ideal pentru petrecerea unui Revelion în care distracţia şi relaxarea ocupă primul loc.

Cei care doresc să descopere mirajul Revelionului petrecut într-un loc încărcat de tradiţie şi totodată de modernism vor beneficia exact de ceea ce se aşteptau, în cadrul sejurului pregătit şi realizat cu mare atenţie de către gazda Dumneavoastră, Orizont Predeal.

Cele patru nopţi de cazare, începând de pe 30 decembrie şi încheindu-se pe 2 ianuarie sunt completate de mic dejun, trei cine tip bufet suedez pe 30 decembrie, 1 ianuarie şi 2 ianuarie şi trei dejunuri de tip bufet suedez pe 31 decembrie, 1 ianuarie şi 2 ianuarie, precum şi cina festivă din noapte de Revelion.

Beneficiind de servicii la cel mai înalt standard de calitate, locaţia acestei cine festive poate fi aleasă de către Dumneavoastră, fie în Restaurantul Orizont, care se desfăşoară între orele 21:30 şi 05:00, beneficiind de servire à la carte, iar programul de divertisment inclus în pachet cuprinde un program de muzică uşoară şi dans şi un program de muzică populară.

În Restaurantul Mioriţa cina are loc între orele 21:00 şi 05:00, servirea preparatelor fiind à la carte şi incluzând un program de divertisment cu accente tradiţionale româneşti, cu program de muzică uşoară şi dans şi program de muzică populară şi taraf.

Accesul la SPA este gratuit şi se poate face zilnic între 08:00 şi 22:00.

Confortul, dotările şi serviciile oferite de Hotel Orizont Predeal vor face ca perioada petrecută aici să fie una de relaxare, contribuind din plin la succesul vizitei Dumnevoastră pentru sărbătorirea nopţii dintre ani.

Copiii au la dispoziţie în fiecare zi sala Panorama pentru joacă şi distracţie. Cadouri, jucării, desene animate şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei mici! Personalul specializat îi va îndruma şi supraveghea pe cei mici astfel încât părinţii să poată sta liniştiţi. În noaptea de Revelion le pregătim tuturor copiilor din hotel o petrecere surpriză în sala Panorama cu cină şi loc de joacă.

Vă rugăm să regăsiți pe site-ul nostru toate detaliile ofertelor. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţ şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 interior 9 sau prin e-mail pe adresele [email protected], [email protected] sau [email protected], asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Localizat în staţiunea Predeal, la aproximativ 200 m de DN1 şi clasificat la categoria 4 stele, complexul Orizont oferă servicii turistice de cazare şi masă la standarde internaţionale, redefinind luxul în zona Văii Prahovei. Succesul său se menţine de aproape 4 decenii, fiind unul dintre cele mai importante hoteluri de pe Valea Prahovei şi dinţară.

De asemeni, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.

O oază de linişte care îmbină relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vă oferă piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zonă dedicată saunei. Aici veţi descoperi sauna umedă cu aromoterapie, sauna uscată şi sauna cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă!

De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile şi dorintele fiecărui oaspete în parte: masaje de relaxare, împachetări la rece şi la cald, tratamente de înfrumuseţare corporală şi facială cu produse premium. Acestea sunt doar câteva din serviciile deosebite puse la dispoziţie de SPA Orizont!

În SPA vă aşteaptă şi Natura Bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfăţ!

Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna – reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.

Un nou centru de întruniri, renumit prin profesonalism şi calitatea serviciilor, Orizont Forum vă oferă 4 săli de conferinţe, dotate complet cu echipamente de ultimă generaţie, internet şi telefonie.

Cele 4 săli de conferinţe din cadrul Orizont Forum – Postăvaru, Piatra Mare, Bucegi şi Panorama, vă stau la dispoziţie complet utilate şi pregătite pentru evenimentul Dumneavoastră.

În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi unBusinessCentermodern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.

Fie cald sau frig, Predealul vă oferă întotdeauna ceva de făcut. Fie că descoperim împreună primele flori ale primăverii, ne plimbăm pe cărări de munte în timpul verii sau descoperim culorile de toamnă, Predealul rămâne staţiunea ideală. Iarna vă invităm la ski pe pârtiile deja celebre în România.

Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!

Despre Hotel Orizont Predeal

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.

Pentru mai multe informatii vizitati www.hotelorizont.ro.