Hotel Orizont Predeal Anunță Un Eveniment Special De Rusalii 2015

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunță un eveniment unic pe Valea Prahovei, în cadrul căruia vă puteți bucura de un program de entertainment de calitate, alături de Crina Matei.

Momentele muzicale susținute de către Crina Matei, Taraful București și Leonard Petcu, care conțin folclor și tradiții de Rusalii, îi vor încănta pe oaspeții care vor alege pachetul special creat cu această ocazie. Petrecerea tradițional românească va începe pe data de 29 Mai 2015 cu o plimbare în Bucureștiul de altădată printr-un show de Bodypercution, pop & gypsy, continuând cu două cine tip bufet în zilele de 30 și 31 Mai 2015 în Restaurantul Miorița, în cadrul cărora atenția oaspeților va fi captată de Crina Matei și Leonard Petcu, cu jocul și voia bună, respectiv folclorul și tradițiile de Rusalii. Acest pachet include și mic dejun, acces la saună (3 tipuri), jacuzzi, sală de fitness, precum și acces la piscina interioară încălzită și acces nelimitat la internet Wi-Fi. Alături de preparatele gustoase, atent alese de maeștrii bucătari ai Hotelului Orizont, programele artistice vor crea atmosfera de demult, pentru a retrăi momente unice ca în timpul și lumea de odinioară, unde fiecare zi este o poveste. Preparatele delicioase realizate “ca la mama acasă”, într-o simfonie a gusturilor tradiționale românești, vă vor încânta simțurile în serile din perioada Rusaliilor, în cadrul uneia dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare petreceri cu specific românesc desfășurate pe Valea Prahovei, având totodată toate atuurile unui eveniment foarte reușit.

Pentru rezervarea acestui pachet, solicitările Dumneavoastră le puteți adresa fie la telefon 0268.455.150, fie pe adresa de e-mail [email protected]