Hotel Orizont Predeal Anunță O Petrecere Tradițională Românească De 1 Mai 2015

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunţă o petrecere tradițională românească, planificată pentru data de 1 mai 2015, în cadrul căreia vor fi invitați Crina Matei și Taraful București.

Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Concertul Crinei Matei și Tarafului București îi va încănta pe oaspeții care vor sosi în hotel în acea perioadă. Petrecerea tradițională românească este doar o parte a pachetului special creat cu ocazia zilei de 1 mai. Acest pachet include în același timp și o cină tradițională românească, mic dejun, acces la saună (3 tipuri), jacuzzi, sală de fitness, precum și acces la piscina interioară încălzită și acces nelimitat la internet Wi-Fi. Alături de preparatele gustoase, atent alese de maeștrii bucătari ai Hotelului Orizont, programele artistice vor crea atmosfera de demult, pentru a retrăi momente unice ca în timpul și lumea de odinioară, unde fiecare zi este o poveste. Preparatele delicioase realizate “ca la mama acasă”, într-o simfonie a gusturilor tradiționale românești, vă vor încânta simțurile în seara de 1 mai, în cadrul uneia dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare petreceri cu specific românesc desfășurate cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii. Unică pe Valea Prahovei din acest punct de vedere, sărbătoarea desfășurată la Hotel Orizont în acest an are toate atuurile unui eveniment foarte reușit.

Pentru rezervarea acestui pachet trimiteți e-mail la adresa: [email protected]