Expoziția Felină de toamnă Sofisticat la Sala Palatului

In perioada 1 – 2 Noiembrie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc Expozitia Felina Internationala de Toamna SOFISTICAT – HalloWinner Cat Show.

La eveniment Clubul SofistiCAT va organiza un concurs atractiv de pisici venite din mai multe tari.

Juriul va fi compus din arbitri veniti din sase tari. La concurs vor participa superbe exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Burmeza, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Va exista o urna pentru cea mai votata pisica dar si o tombola a vizitatorilor!

Vizitatorii vor beneficia de promotii la o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete etc.). Nu va lipsi locul special pentru mangaiat pisicile.

Prin campania „ARATA CA ITI PASA”  se vor strange donatii (bani sau hrana) pentru animale din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Camera cu Pisici, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate care vor fi disponibile pentru adoptie.

Pentru mai multe informatii trimiteti email la adresa [email protected].
Costul unui bilet este de 10 lei, copiii sub 12 ani au acces gratuit.