Cum ajungi pe Muntele Ceahlău la sfârșit de Aprilie?

Începe primăvara într-un mod original și natural! Daca ești o persoană activă și mereu dornică de aventură și îți place să călătorești, să îți faci prieteni noi și să ai parte de experiențe de neuitat atunci Vineri, 24 aprilie 2015, pornește într-o nemaipomenită expediție pe Muntele Ceahlău!

Totul va fi minunat… Vei porni din Cluj dimineața, iar prima oprire va fi enigmaticul Lac Roșu! Aici se va face o mică oprire, timp în care vei putea să te familiarizezi cu locul, să te plimbi cu bărcuțele și să faci poze!

A doua oprire va fi Barajul Bicaz, baraj care de aproape 55 de ani, ţine piept pentru 1,2 miliarde de metri cubi de apă ai celui mai mare lac artificial de pe râurile interioare ale României.

După ce vei pleca de la Bicaz, urmează să ajungi la ultima destinație din mica aventură, Vila Ileana, de la poalele Muntelui Ceahlău, unde vei rămâne peste noapte. Vei socializa și seara va decurge într-o atmosferă degajată, conturată de multă voie bună.

A doua zi, ai în program un traseu pe munte, prilej perfect de a vedea frumusețile ascunse în inima acestuia (Cascada Duruitoarea) precum și priveliștile care te vor impresiona încât vei dori să imortalizezi fiecare peisaj! Odată ajuns în vârful muntelui, te vei caza la Cabana Dochia, unde se vor desfășura mai multe activități în decursul serii urmat de un foc de tabără și muzică folk!

A treia zi, vei coborî de pe munte, urmând ca în timpul rămas să faci o scurtă călătorie în istorie, vizitând Cetatea Neamțului, Mănăstirea Neamțului și rezervația de zimbri Dragoș Vodă, apoi vei porni spre Cluj!

Dacă toate acestea ți-au atras atenția și îți dorești să ai parte de o excursie pe cinste împreună cu O.S.T., NU ezita și NU mai sta pe gânduri… Ia-ți gașca de prieteni și completați formularul de înscriere: http://www.osturism.ro/?p=383