Cum ajungeti la munte repede cu trenul?

Incepand cu 15 Septembrie 2014 trenul operatorului privat Softrans Hyperion va circula zilnic pe ruta Craiova – Bucuresti – Brasov. Acest tren ofera un nivel ridicat de confort si siguranta, aer conditionat si internet gratuit Wi-Fi. Daca vreti sa fiti din Bucuresti la Brasov in doar 2 ore si 46 de minute de acum aveti o noua optiune avantajoasa la costul de 30 de lei.

Biletele se pot rezerva online si achita in tren sau se pot procura din tren fara rezervare. In curand va fi implementat si sistemul de plata online care va fi disponibil pe site-ul operatorului privat www.softrans.ro.

Trenul pleaca din Craiova de la linia 1. Din Bucuresti pleaca de la alta linie in fiecare zi si este afisat pe tabela centrala din Gara de Nord cu numarul 15930-1 pentru directia Brasov si cu numarul 15931 pentru directia Craiova.

SOFTRANS isi propune sa cucerească noi piete, sa ofere servicii de o calitate foarte buna la prețuri competitive si sa devina cea mai respectata si responsabila societate privata de transport feroviar de calatori pe calea ferata.