Cazare ieftină și bună în Vama Veche în 2017

Vara a trecut insa ofertele bune raman si pentru 2018. Vara aceasta bine-cunoscuta unitate de cazare Casa la Nea’ Petrica si-a intampinat vechii si noii oaspeti cu oferte speciale de cazare.

Cine merge sau va merge in Vama Veche are la dispozitie o multitudine de oferte de cazare insa putine unitati de cazare sunt potrivite si pentru cei cu familii dar si pentru cei care vor sa experimenteze stilul Vama Veche.

Casa la Nea’ Petrica ofera de peste doua decenii cazare in conditii deosebite in Vama Veche fiind o destinatie obligatorie pentru orice vamaiot.

Cei care au fost oaspetii Casa la Nea’ Petrica au fost intampinati cu preturi prietenoase si oferte speciale in sezonul estival 2017 precum Platesti 4 si primesti 1 gratis – e vorba de nopti de cazare, evident :).

Chiar daca sezonul estival 2017 s-a incheiat esti asteptat din Mai 2018 la Vama Veche cu noi oferte si noi surprize placute la una dintre cele mai cunoscute unitati de cazare din Vama Veche – Cazare Ieftina Vama VecheCasa La Nea’ Petrica.