All Inclusive New Year’s Eve la Complexul IAKI, Mamaia

Cu o amplasare excepțională, la numai 20 de metri de plaja, Complexul Iaki este recunoscut și apreciat pentru calitatea serviciilor oferite oaspeților săi, la cele mai înalte standarde. Totodată, Centrul Iaki Spa este renumit pentru tratamentele si ritualurile deosebite oferite, fiind o adevărată oază de liniște.

Avand in vedere ca Sarbatorile de Iarna se apropie, Complexul Iaki lansează pachetul ”All Inclusive New Year”s Eve”, un pachet conceput special pentru familiile cu copii ce doresc sa petreaca un sejur relaxant la malul marii.

Pachetul „All Inclusive New Year”s Eve”, valabil in perioada 30 Decembrie 2014 si 3 Ianuarie 2015,  include: 3 nopţi de cazare în camere elegante ”All Inclusive” (mic dejun, pranz, cina, gustari), a 4-a noapte de cazare fiind oferita GRATUIT, masa festiva de Anul Nou, cu muzica LIVE (trupa ”HotPlay” si Iulia Dumitrache), welcome cocktail, foc de artificii, moment de dans cu Cabaret Unique si Mirela Pana, tombola cu premii surpriza si petrecere de Revelion special organizata pentru copii, acces la IAKI Spa pentru: piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, dus emotional, dus cervical, dar si numeroase tratamente exceptionale realizate la IAKI Spa: impachetare cu miere, ritual facial express, scrub, reflexoterapie si masaj facial – pentru doamne, impachetare cu namol, ritual facial express, baie cu saruri de la Marea Moarta, masajul scalpului, reflexoterapie si masaj facial – pentru domni.

Cele 3 seri, respectiv 30 Decembrie, 1 si 2 Ianuarie, nu trec neobservate, fiind cu adevarat speciale si avand tematici diverse precum: seara cu specific Marocan, Seara Mexicana si Seara Hawaiiana.

Copiii cu varstele cuprinse intre 0 si 6 ani beneficiaza de GRATUITATE, cazati in aceeasi camera cu parintii, iar copiii cu varsta mai mare de 6 ani beneficiaza de reduceri substantiale, astfel: 778 Lei / pachet / copii 6-12 ani, 1394 Lei / pachet / copii 12-18 ani.

Tariful pachetului este de 2428 lei / persoana / loc in camera dubla si 2968 Lei / single. Complexul IAKI ofera reduceri speciale pentru rezervarile tip ”Early Booking”:

–          20% reducere din pretul pachetului pentru rezervarile efectuate pana in data de 19 Noiembrie 2014

–          10% reducere din pretul pachetului pentru rezervarile efectuate pana in data de 19 Decembrie 2014

Detaliile şi informaţiile despre pachetele Complexului Iaki sunt prezentate pe site-ul www.iaki.ro, in sectiunea Oferte Speciale.