Agentia de turism TUI TravelCenter Pune La Dispoziție Oferte Perfecte Pentru O Vacanță Cu Familia

Din dorinta de a avea o gama foarte variata de servicii si pachete turistice, agentia TUI TravelCenter a pregatit sute de oferte si tarife promotionale pentru persoanele care isi doresc sa se bucure de o vacanta in familie perfecta din toate punctele de vedere.

In 2016, agentia de turism TUI TravelCenter si-a propus sa isi ajute clientii sa aleaga intr-un mod simplu si rapid vacanta perfecta, in functie de nevoi si de bugetul alocat, fara sa intampine dificultati in procesul de cautare. In acest sens, pe site-ul TUI TravelCenter sunt disponibile sapte colectii speciale (“Premium”, “Cupluri”, “Familie”, “Wellness & SPA”, “Tineri”, “City Break” si “Natura”), unde sunt selectate cele mai bune destinatii turistice si hoteluri cu facilitati speciale.

In ceea ce priveste categoria “Familie”, expertii de la TUI TravelCenter au inclus aici peste 330 de hoteluri exclusiviste din Turcia (Antalya, Bodrum si Kusadasi), Spania (Mallorca, Tenerife, Ibiza, Fuerteventura si Andalusia). Fie ca este vorba despre locatii amplasate direct pe plaja sau in centrul statiunilor, acestea sunt perfecte pentru o vacanta in familie, deoarece ofera zeci de variante de activitati speciale pentru cei mici.

Cateva dintre cele mai importante facilitati ale hotelurilor din categoria “Familie” sunt: piscinele acoperite si cele exterioare, Aqua Park-urile cu tobogane spectaculoase, terenurile de joaca, minicluburi cu programe de animatie pentru copii, sezlonguri si umbrele, precum si Wi-Fi gratuit.

Informatii detaliate despre serviciile incluse in sectiunea “Familie” si in celelalte categorii puteti gasi pe site-ul oficial al agentiei de turism TUI TravelCenter.