10 Motive Pentru Care Să Petreci Sărbătorile Pascale la Hotel IAKI

Una dintre cele mai importante sărbători creştine, Sfânta Sărbătoare a Paştelui marchează miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos, fiind o sărbătoare a luminii, a bucuriei şi a liniştii sufleteşti.

Pastele reprezinta un nou prilej de a petrece timpul alaturi de familie, Hotelul IAKI oferind si in acest an un pachet ”All Inclusive” complet si atragator pentru toti membrii familiei, din care nu vor lipsi ouăle vopsite, mâncărurile tradiţionale, pasca şi cozonacul, simboluri pascale ce conferă acestei sărbători farmecul său deosebit.

Pentru 2825 Lei/pachet/2 persoane, oaspeţii Hotelului IAKI ce aleg să îşi petreacă Paştele pe Litoral vor beneficia de 3 nopţi de cazare All Inclusive, cu mic dejun, pranz, cina si gustari incluse, a 4-a noapte de cazare fiind oferita GRATUIT. In plus, oaspetii se pot bucura de un Brunch Pascal cu entertainment, preparate traditionale, animaţie pentru copii si vânătoare ouă de ciocolată, acces si terapii corporale la IAKI Spa.

Oaspetii de pe plan local pot petrece această zi specială într-o atmosferă plăcută, la Brunch-ul Pascal, tariful fiind de 125 Lei/persoană.

În secţiunea „ Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro, veţi putea vizualiza toate pachetele şi ofertele tentante pe care Hotelul IAKI le-a pregătit în acest an.

Ofertele sunt concepute din dorinţa de a oferi clienţilor fideli şi celor potenţiali posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, într-o ambianţă de 4 stele internaţionale, la tarife avantajoase.